După șase ani, Beyonce a lansat „Renaissance”. Albumul a fost așteptat de milioane de fani, iar probleme s-au ținut și ele lanț de artistă. Totuși, dacă privim doar partea bună, Bey a bifat una dintre cele mai importante colaborări din întreaga ei carieră datorită acestui album.

Beyonce a stârnit multe reacții cu noul ei album. „Renaissance” nu a fost pe placul tuturor, iar asta a fost mai mult decât vizibil. Mii de voci s-au ridicat împotriva lui Bey și i-au criticat aproape fiecare piesă. Beyonce este învățată cu valul de hate, iar ca răspuns, a venit cu o nouă colaborare.

Suprinzător sau nu, este pentru prima dată când soția lui Jay-Z cântă alături de Madonna. Având în vedere că ambele artiste sunt considerate „regine ale muzicii”, rezultatul nu avea cum să fie altul decât unul spectaculos. „Break my soul”, prima piesă de pe „Renaissance” care s-a bucurat de lumina platformelor digitale are acum și un remix care sigur va rupe cluburile. Dacă nu ne crezi, poți să-i dai play.

 

Beyonce a fost luată la mișto de către Cardi B

Bey a revenit după șase ani de pauză și se aștepta să primească laude la scenă deschisă. Din păcate, nu multă lume a fost de acord cu mesajul pieselor ei. În special cu cel din „Break my soul”. În această categorie intră și Cardi B.

Imediat după lansarea piesei, pe TikTok, ai apărut zeci de filmulețe în care oamenii își dădeau demisia după ce s-au ghidat după versurile lui Beyonce. Cardi B, în schimb, a decis să adapteze piesa propriului stil. Iubita lui Offset s-a filmat în timp ce cânta „Break my soul”, însă versurile clar nu trebuie ascultate de către minori.

Cardi B este recunoscută pentru vocabularul colorat și nu a făcut excepție de la regulă nici de data asta. Momentan, Beyonce nu a reacționat, dar, cel mai probabil, este preocupată cu scandalul în care a implicat-o Kelis.

@cardivideo

FOLLOW @beyoncetv TO LISTEN TO BEYONCÉ’s NEW ALBUM NOW🚨🐝 #cardib #iamcardib #bardigang #beyonce #beyoncerenaissance #renaissance #fyp

♬ original sound – Cardi B Videos