E final de an, asta înseamnă că putem să tragem linie și să dăm verdicte. O mulțime de piese bune au fost lansate în 2016, iar artiștii români se laudă cu zeci, poate chiar sute de milioane de vizualizări.

PIESĂ NOUĂ: Smiley – Confesiune

Nu exagerăm cu nimic dacă spunem că 2016 a fost anul băieților de la Carla’s Dreams. L-au început în forță și îl încheie la fel. Cel mai vizualizat clip românesc de pe YouTube de anul acesta le aparține. ”Sub pielea mea” a adunat, din ianuarie și până acum, peste 56 de milioane de vizualizări. Și pentru ca aroganța să fie și mai mare, al doilea cel mai vizualizat clip din top 10 e tot al lor – ”Acele” are 46 de milioane de views.

Simpaticii moldoveni au lansat opt piese noi anul acesta, dintre care una în limba rusă și un featuring cu Antonia, pentru ”Sună-mă”. Cea mai tare rămâne ”Eroina”, care a cucerit posturile de radio de la noi, dar și din alte țări, precum Franța, Rusia sau Grecia.

Premiera de la Radio ZU le-a purtat noroc celor de la Carla’s Dreams. Dacă îți mai aduci aminte, băieții au cântat piesa cu câteva luni înainte să o lanseze, în premieră în studioul de la Morning ZU.