Te-ai săturat de horoscopul clasic? Atunci poate vrei să încerci şi ZUroscopul nostru. Azi îţi spunem ce vedetă de la noi ţi-ar fi cea mai bună prietenă, în funcţie de zodia în care te-ai născut.

Berbec – Pentru că eşti uneori exagerat de determinat şi ambiţios, cea mai bună prietenă a ta ar trebui să fie “balanţa” Inna.

Taur – “Scorpionul” Sore ar fi prietena ideală pentru tine, pentru că semănaţi foarte mult şi v-aţi putea înţelege doar din priviri.

Gemeni – Ai câştiga la loterie dacă ai avea o prietenă ca “săgetătorul” Alina Eremia. Aţi putea descoperi împreună o mulţime de lucruri şi locuri noi şi v-aţi distra de minune împreună.

Rac – “Capricornul” Marius Moga ar fi prietenul perfect pentru tine. Distracţia ar fi la pătrat, la fel şi determinarea de a obţine ceva, pentru că v-aţi influenţa foarte mult reciproc.

Leu – Cineva atât de generos şi bun ca tine ar putea fi BFF cu “vărsătorul” Delia.

Fecioară – Ai face o “pereche” perfectă cu “peştele” Adda pentru că nu v-aţi plictisi niciodată, din moment ce nu duceţi lipsă de umor şi imaginaţie.

Balanţă – Pentru că eşti o persoană echilibrată şi calmă, cea mai bună prietenă ţi-ar putea fi “berbecul” Antonia.

Scorpion – Cineva atât de misterios ca voi ar putea fi “citit” doar de “taurul” Alex Velea.

Săgetător – Pentru că eşti super agitat şi nu poţi sta locului o clipă, “fecioara” Andra te-ar putea ajuta cu o doză de echilibru şi realism.

Capricorn – Cea mai bună prietenă a ta ar trebui să fie “racul” Lidia Buble. Cum tu eşti o persoană foarte sensibilă şi uneori prea temătoare, ea te-ar ajuta să mai faci câte o ieşire benefică din zona ta de confort.

Vărsător – Bunătatea care te caracterizează ar putea fi apreciată cu adevărat doar de “leoaica” Lora.

Peşti – Cea mai bună prietenă ar ta ar trebui să fie “racul” Andreea Bălan, pentru că nimeni nu ştie mai bine ca ea să fie lângă cineva şi la bine, şi la rău.