La sfârşitul săptămânii toată lumea petrece de Halloween. Şi chiar dacă nu ai încă idee în ce să te deghizezi, nu e târziu să găseşti o soluţie. Îţi venim în ajutor cu o listă de costumaţii care ţi s-ar potrivi cel mai bine, în funcţie de zodia în care te-ai născut.

ZU Party îţi face program de Halloween. Dă super-party la Castelul Bran

Berbec – Cum eşti cea mai “războinică” şi curajoasă zodie, îţi recomandăm să te deghizezi în gladiator sau în amazoană, după preferinţe. La fel de bine, poţi să alegi un costum de poliţist/ă, soldat sau pompier sau poate chiar un supererou.

Taur – Pentru cineva care ştie să-şi speculeze calităţile fizice, cea mai potrivită costumaţie (şi uşor de realizat) este una de Miss sau Mister Universe. E suficient să îmbraci hainele care te avantajează şi să agăţi de ele o panglică pe care să scrii Miss sau Mister ce-vrei-tu.

Gemeni – Toată lumea ştie că ai o personalitate duală, aşa că te poţi costuma doar pe jumătate. Nu contează în ce. Poţi fi şi jumătate bărbat, jumătate femeie. Orice îţi trece prin cap, e perfect.

NOUĂ celebrități care au devenit de nerecunoscut pentru Halloween

Rac – Toată lumea ştie că îţi place mâncarea, aşa că nimeni nu s-ar mira dacă te-ai deghiza într-o banană gigant. Oricum, eşti prea sentimental pentru a alege o costumaţie creepy.

Leu – Ai două variante: te costumezi în felină sau în rege/regină. Poate nu dai dovadă de prea mare inventivitate, dar atâta timp cât nu-ţi pierzi respectul de sine….

Fecioară – Tu nu poţi fi decât o bibliotecară sexy sau o vulpiţă sexy. Dacă vrei să mergi pe stilul “clasic”, poţi să te deghizezi într-o fecioară veritabilă, precum Fecioara Maria sau o călugăriţă de modă veche.

Star Halloween: Cum arată Smiley, Andra, Alex Velea și Antonia deghizați în ZOMBIE!

Balanţă – Cum semnul tău zodiacal e un simbol al justiţiei, poţi să te costumezi în avocat de modă veche sau judecător. Sau, dacă simţi nevoia să fii ceva mai sexy, poţi să faci dreptate cu biciul pentru o seară. Kinky, nu?

Scorpion – Se ştie că îţi place să faci pe detectivul, aşa că seara de Halloween e momentul perfect pentru a te simţi Sherlock Holmes, Nancy Drew sau Inspectorul Gadget. De asemenea, ai putea să dai frâu liber laturii tale întunecate şi să te deghizezi în drăcuşor, zombie, schelet sau fantoma unei mirese. Tu alegi!

Săgetător – Aventurierii zodiacului pot să fie pentru o noapte Indiana Jones sau Lara Croft. Ţi se pare complicat? Fă-ţi un arc ca atunci când erai mic şi dă-te drept vânător. S-ar putea să pleci acasă cu o “pradă” interesantă.

18 oameni care au vrut să se pregătească de Halloween și au dat FAIL

Capricorn – Cea mai potrivită costumaţie pentru tine e una de supererou. Wonder Woman, Cat Woman, Thor, Spiderman, Iron Man… ai de unde alege.

Vărsător – Cum eşti mai mereu cu capul în nori, ţi s-ar potrivi de minune să te deghizezi în astronaut.

Peşti – Evident, te poţi costuma în Mica Sirenă sau zeul Neptun. Dar dacă vrei să-ţi faci de cap, poţi să-ţi scoţi la iveală latura boemă şi să te costumezi în balerină sau pictor. Artistule!