Cel de-al unsprezecelea sezon iUmor se apropie de final, dar nu înainte a-și răsfăța fanii cu o ediție specială de roast, ce va fi difuzată duminică, 12 decembrie, de la 20:00, la Antena 1. Rând pe rând, George Buhnici, Iulia Albu, Zannidache, Marina Almăşan, partenerul lui Cheloo de la raliul de la Dakar, Mihai Ban şi mulți alții vor urca pe scena iUmor pentru a-i ”perpeli” la foc mic pe Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac. 

Aflat pentru prima oară în aceasta ipostază, Zannidache, fost concurent Chefi la cuțite,  a mărturisit încă din culise că este copleşit: „N-am avut niciodată emoțiile astea!”. În schimb, pe jurați i-a cucerit încă de la început: „Dacă ar exista premiul Nobel pentru sinceritate...”, i-a spus Mihai Bendeac, care a mai completat: „Mi se pare absolut senzațional ce a putut să gândească băiatul ăsta! A fost un fel de roast în roast!”. 

Ajunși deja la sezonul unsprezece al emisiunii iUmor, atât jurații, cât și prezentatorii, ar fi putut fi tentați să creadă că le-au văzut pe toate, dar pe parcursul audițiilor concurenții le-au dovedit că nu pot fi mai departe de adevăr. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi surprinși duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, de nume mari din viața publică din România care vor urca pe scena iUmor pentru a le spune lucruri pe care nu mulți ar îndrăzni să le rostească. 

Cum au reacționat Delia, Mihai Bendeac și Cheloo la vederea acestora și, mai ales, cum au primit remarcile usturătoare, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, în cea mai nouã ediție iUmor.