Gusturile nu se discută, dar totuşi nu orice pui pe tine îți şi vine chiar atât de bine cum crezi tu. De asta s-au "inventat" prietenii cărora să le ceri sfatul din când în când. Şi nu e valabil doar pentru fete. Nici tipilor nu le-ar strica din când în când câte o consiliere vestimentară. Pentru că, guys, nu chiar orice vă stă bine, oricât de la modă sau cool ar părea!

Hai să vă scoatem noi din ceață şi să vă arătăm ce nu prea le place tipelor să vadă pe voi.

Tricouri cu decolteu

Tricourile "în V" sunt OK, nu zice nimeni nimic. Dar decolteul e ceva ce fetele preferă să vadă în oglindă înainte să iasă cu un tip, nu la el.

Pantalonii scurți prea scurți

Noroc că s-a dus vara, dar nu strică să ştii pentru la anul: o pereche de picioare păroase o fi semn de masculinitate, dar nu când iese la iveală de sub nişte pantaloni mai scurți decât fusta sau pantalonii tipei pe care speri să o agăți!

Şlapii

Sau orice aduce cu ei. La plajă sunt OK, dar dacă ai de gând să ieşi aşa în oraş, mai bine uită!

Vesta purtată peste tricou

Corect! Nu e aşa o mare dramă! Dar orice tipă îți va spune că ai putea să îți îmbunătățeşti outfitul şi altfel. Oricum, nu contează! Doar altfel!

Curelele cu catarame uriaşe

Probabil că unii tipi vor să atragă atenția asupra unor calități, dar nu aşa. Pur şi simpu nu! Pentru că nici nu mai sunt la modă şi pentru că s-ar putea să pară prea mult!

Costumele tip "sac"

Nici măcar nu ştim cine şi de ce a crezut că ar fi putut fi vreodată o idee bună. Sau că ar putea impresiona vreodată o tipă. No way! Never!

Roz

Oricine are o culoare preferată. Dar... Guys! Rozul este culoarea lor! A fetelor! Nu le luați asta!

Skinny jeans

Se poartă, ştim! Sunt comozi, ştim! Dar nu exagerați! Arată pe voi cam la fel de rău cum ar arăta o pereche de colanți!

Am lăsat la urmă ceva ce sigur nu i se pare cool niciunui tip. Pentru că pur şi simplu este o CRIMĂ în materie de fashion. Ştim! Nu ați purta niciodată aşa ceva! Dar ca să fim siguri că nu vă trece prin cap nici măcar ca glumă, iată despre ce vorbim!