Moda nu are granițe, iar momentele în care vedetele de la noi și cele de peste Ocean au purtat ținute sau accesorii asemănătoare sau chiar identice nu au fost puține deloc. De data aceasta, Alina Eremia a apărut pe rețelele de socializare îmbrăcată într-o rochie foarte asemănătoare cu un model pe care l-a purtat și Jennifer Lopez, la un moment dat. 

Alina Eremia este genul de artistă căreia silueta îi permite să poarte orice. Indiferent că apare în ținute elegante, casual sau sport, nu dă greș niciodată cu felul în care se îmbracă. Din când în când, Alina își surprinde fanii cu câte o apariție plină de glam, iar ei înroșesc butonul de like. Așa s-a întâmplat și acum, când artista a purtat o rochie scurtă și strălucitoare, cu un imprimeu tip oglindă. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)

Același model de rochie a fost ales și de frumoasa prezentatoare Irina Fodor, în finala Chefi la Cuțite din acest sezon. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Fodor (@irina_fodor)

Dar partea cea mai tare e că și Jennifer Lopez a purtat o rochie același model, pe covorul roșu de la decernarea Premiilor Oscar, în 2019. Diferența a fost că, în timp ce Alina și Irina au purtat rochii scurte, modelul ales de J. Lo a fost unul lung, pentru a respecta dress code-ul de gală impus de organizatorii de la Oscaruri.