Artistele ne-au obișnuit deja să facă o pasiune pentru aceleași piese vestimentare sau accesorii, dar ce se întâmplă când și bărbații aleg să poarte outfit-uri la fel? Inevitabil, ajungi să faci comparație și să te gândești cui i-a stat mai bine cu ținuta respectivă. 

Artiștii despre care vorbim astăzi sunt Alex Velea și Mario Fresh. Cândva colegi la Golden Boy Society, acum fiecare pe cont propriu, Velea și Mario au purtat același model de costum, la câteva săptămâni distanță. Este vorba despre un set cu pantaloni scurți și cămașă vaporoasă, de la un brand celebru. În timp ce Velea a ales un model într-o combinație de roz și albastru, Mario a optat pentru un model cu roz și galben. 

De la Alex Velea până la Maluma. Zece bărbați celebri care și-au vopsit părul ROZ. Cui i-a stat cel mai bine?

Primul care s-a afișat pe internet purtând costumul a fost Alex Velea. Frătziwear apare îmbrăcat așa într-una dintre fotografiile făcute în vacanța din Maldive, din luna mai. Mario Fresh a lansat recent videoclip nou și a ales să poarte un outfit asemănător, doar că în altă combinație cromatică, în videoclip. Cui i-a stat mai bine? Tu să ne spui! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Velea (@iamvelea)