Legendara trupă Queen împlinește 50 de ani, așa că acest moment important din istoria muzicii trebuia sărbătorit cu mare fast. Brian May, Roger Taylor, John Deacon și Freddie Mercury apar într-un super joc pentru telefonul mobil.

Fanii trupei Queen vor avea ocazia să se joace cu celebri membri pe telefon și să recreeze unele dintre cele mai iconice apariții, dar și să concerteze pe 10 scene mari din jurul lumii. Noul joc este proiectat pentru device-urile mobile și include opțiunea de a cânta prin intermediul personajelor cele mai tari piese semnate Queen: ”Bohemian Rhapsody”, ”We Will Rock You”, ”Radio Ga Ga”, ”I Want to Break Free” și ”We Are The Champions.'

Directorul departamentului de creație Gamesloft, Cedric Ratajczak a declarat: ”Ambiția noastră a fost să punem la un loc muzica și jocul și să recompensăm experiența. Acest joc îi va pune pe utilizatori în pielea personajelor, în momentele cheie ale carierei lor și îi vor face spectatori la concerte în real-time așa cum nu s-a mai întâmplat până acum.”