Alegerea buchetului de flori perfect pentru persoana iubită nu ar trebui să fie o sarcină dificilă, având în vedere că știi deja care îi sunt preferințele. Totuși, dacă vrei să o impresionezi, îți recomandăm să nu alegi un buchet clasic, ci unul original, care să o surprindă. Recomandarea noastră este să alegi buchete de flori de la Maison d’or și astfel beneficiezi nu numai de cele mai frumoase și proaspete aranjamente florale, ci și de servicii adiacente, atât de necesare, cum ar fi transport gratuit, felicitări personalizabile cadou și împachetare profesională. În continuare îți prezentăm cinci buchete de flori care au în centrul atenției trandafiri.

Pentru această toamnă, îți recomandăm în primul rând un Buchet De Flori Cu Phalaenopsis Minirosa și Alocasia, în nuanțe care se potrivesc peisajelor tomnatice. Cu toate că nu conține trandafiri, ci Minirosa, acest buchet este cu totul deosebit atât din punct de vedere al cromaticii, cât și al componenței. Este format din hortensii, lisianthus, minirosa, viburnum, fire phalaenopsis, o frunza alocasia și eucalipt. Alături de buchet vei primi și o felicitare pe care o poți personaliza după bunul plac, un plic de hrană florală, broșura de instrucțiuni și un flower bag care va păstra prospețimea buchetului pe toată durata transportului (florile pot rezista până la 24 de ore cu ajutorul acestuia).

Ce spui dacă îți recomandăm un buchet care conține și lalele? Poate te întrebi cum este posibil în această perioadă! Ei bine, este un buchet cu lalele speciale: Buchet De Flori Cu Hortensie Lalele și Phalaenopsis. Este fără îndoială un aranjament floral care merită toată atenția ta și pe care o să îl dăruiești cu mare drag! Combinația dintre lalele, hortensie, orhidee și trandafiri peach este una cu totul deosebită!

Pentru persoanele care preferă buchetele ce ies din tipare, foarte potrivit este următorul produs: Buchet De Flori Cu Hortensie, Trandafiri și Astilbe. Acesta emană veselie și pozitivitate, așa că va avea un succes imens. Este format din calla, astilbe, scabiosa, trandafiri lila, hortensii, lisianthus, viburnum și phlebodium. După cum poți observa, deosebiții trandafiri sunt înconjurați de flori atent alese, deloc clasice și care conferă buchetului o frumusețe ieșită din comun. Trandafirii lila sunt simbolul dragostei la prima vedere, așa că poți dărui buchetul unei persoane speciale.

Mai are rost să îți prezentăm în amănunt acest superb Buchet De Flori Cu Trandafiri Roșii Și Leucadendron? Probabil știi foarte bine că buchetele de trandafiri roșii sunt dăruite pentru a-i aminti persoanei iubite că este specială și pentru a celebra iubirea voastră. Buchetul este format din nouă trandafiri roșii aleși cu atenție, ambalați într-o hârtie specială, elegantă. 

Încheiem această serie de recomandări cu un Buchet De Flori Cu Trandafiri Ciclam Și Minirosa. Acesta este perfect pentru a fi dăruit la ocazii caracterizate de veselie și mult optimism, datorită culorilor predominante. Este compus din lisianthus mov, waxflower roz, trandafiri cyclam, minirosa crem și mix de verdeață, toate ambalate în hârtie elegantă, premium.

În încheiere, am vrea să știm care este părerea ta despre aceste buchete!