Antonia a creat un nou filtru pentru Instagram, după chipul și asemănarea ei. Artista a colaborat cu o artistă care creează filtre de Insta inspirate de celebrități și este pentru a doua oară când Antonia apelează la ea. 

Atunci când vine vorba despre standarde de frumusețe, un lucru putem spune cu certitudine despre Antonia. Artista are niște trăsături naturale care se apropie de perfecțiune și arată bine atât nemachiată, cât și cu un machiaj natural sau complet aranjată. Frumusețea ei inspiră multe femei, iar Antonia a creat în trecut un filtru de Instagram după chipul și asemănarea ei. Acum a venit vremea pentru un al doilea filtru, iar Antonia a colaborat cu o artistă care pe Instagram își spune Paige Piskin. 

Hot hot hot! Antonia a pozat provocator, iar Velea nu s-a putut abține: ”Le-ai dat mințile peste cap”

Filtrul reproduce machiajul natural pe care îl poartă Antonia în cele mai multe ocazii și imită trăsăturile artistei. Antonia și-a încurajat urmăritoarele să îl încerce și să îi dea tag pe stories după ce îl folosesc și chiar a dat, la rândul ei, repost câtorva story-uri în care fetele foloseau filtrul ei. În caz că vrei și tu să îl încerci, îl găsești pe Instagram.