Cine a zis că trebuie să investești mii de dolari în ținute și accesorii pentru a fi stylish? Mai multe staruri internaționale s-au afișat purtând o poșetă care costă sub 100$ și au cucerit internetul. 

Din când în când, vedetele își surprind fanii cu apariții total neașteptate. Fie că se îmbracă de la brand-uri mass market sau că aleg accesorii pe care oricine și le poate permite, divele internaționale dovedesc că nu haina (sau poșeta, în acest caz) îl face pe om. Și cum fanele sunt cu ochii pe fiecare apariție a lor, nu este de mirare că atunci când poartă o piesă accesibilă, aceasta dispare imediat de pe rafturile magazinelor sau din stocurile online. Cel mai bun exemplu în acest sens este un model de poșetă care costă 80$ și pentru care au făcut o pasiune mai multe staruri internaționale. 

Poșeta este de la un brand asiatic numit JW PEI și are un preț care pornește de la 80$ pe Amazon. Până acum s-au afișat cu ea Hailey Bieber, Megan Fox, Emily Ratajkowski și Gigi Hadid. Fashionistele au simțit imediat că nu este o piesă de neglijat și au pus mâna pe ea rapid. Poșeta vine într-o gamă largă de culori, așa că e ușor să găsești un model care să se asorteze ținutelor tale. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by House Of (@houseof.nyc)