”Summer bodies are made in winter”. Dacă vrei să arăți perfect la vară în costum de baie, ar trebui să iei atitudine de pe acum. Și dacă nu ai suficientă motivație, poate te inspiră artiștii tăi preferați.

FOTO: Așa arată femeile obișnuite când pozează ca starurile de pe Instagram

Cântăreții internaționali fac sacrificii pentru a arăta perfect. Dieta și sportul merg mână în mână, iar unii dintre ei au dezvăluit secretele cele mai bine păzite.

Demi Lovato: ”Sportul a fost foarte important pentru recuperarea mea fizică și psihică”Adam Levine: ”Yoga m-a ajutat să mă concentrez mai bine și să iau decizii mai bune”

Jessie J: ”Sportul îmi dă o stare de bine. Îmi dă energie și mă face să mă simt plină de viață.”

Beyonce și Jay-Z se antrenează împreună: ”Vin la sală cât de des pot. Ea aleargă, iar el pedalează. Sau el aleargă, iar ea sare coarda”, a spus antrenorul lor personal.
Katy Perry adoră să facă mișcare în aer liber. Are un dispozitiv care îi numără pașii, atunci când merge.

Calvin Harris are un abdomen perfect datorită sportului și meniului echilibrat. Micul dejun e secretul: omletă din albuș de ou, somon afumat și spanac.

 

Nick Jonas: ”Nu-mi place să merg la sală, dar o văd ca pe un rău necesar. Practic multe sporturi, tocmai ca să nu mă plictisesc”

Justin Bieber: ”Mă antrenez de cinci ori pe săptămână, câte 45 de minute pe zi. Nu am o dietă specială, încerc să mănânc sănătos, dar nu-mi iese de fiecare dată”.