Ladies, ştim că toate ați vrea să arătați impecabil şi să vă încadrați în "normele" de frumusețe şi de siluetă, dar noi vă spunem că e o prostie. Nu toată lumea s-a născut să fie trasă prin inel şi în loc să vă chinuiți cu diete care vă fac mai mult rău decât bine, mai bine ați învăța să vă iubiți aşa cum sunteți. Şi să vă îmbrăcați.

Greutatea ideală e aia la care vă simțiți voi bine, iar măsurile ideale de haine sunt cele în care vă place vouă cum arătați.

Sunteți mai "pufoase"? Aia e! Own it! Şi învățați să vă puneți în valoare calitățile şi să mascați ceea ce voi considerați defecte. 

Mergeți la sală ca să vă simțiți voi mai energice, nu ca să slăbiți cine-ştie-câte kilograme. Ţineți diete care vă umplu de energie, nu care vă storc ca pe lămâia aia pe care o puneți în apă dimineața. Şi băgați la cap trucurile astea vestimentare! Nu le-am inventat noi şi le folosesc chiar şi starurile.

P. S. Unele dintre ideile astea se potrivesc şi dacă arătați ca un biscuite în dungă şi vreți să pară că aveți şi voi forme mai generoase ;)

Ați auzit de lenjeria modelatoare?

Cu aşa ceva poți arăta bine în orice pentru că adună şi modelează. Ştim, o să te întrebi ce se întâmplă când nu poți să o porți. Adică la piscină, la plajă sau când trebuie să renunți la haine. Well, nu e ca şi cum atunci când o pui pe tine dispar vreo 5-10 kilograme, care reapar ca prin minune când o dai jos. Deci nu păcăleşti pe nimeni ;)

Pantalonii sau fustele cu talie înaltă creează iluzia unui mijloc mai subțire.

Leagă-ți tricoul sau cămaşa deasupra taliei

O va face să pară mai subțire în comparație cu şoldurile

Nu te mai ascunde după haine largi, pentru că dacă nu sunt croite "cu cap" efectul va fi invers decât cel pe care ți-l doreşti. Mai bine bagă-ți tricoul, cămaşa, puloverul în pantaloni sau în fustă şi ajustează talia astfel încât să obții iluzia unor şolduri mai proeminente decât talia.

Dacă nu te simți confortabil cu metoda asta, poți să umbli cu jumătăți de măsură şi să bagi top-ul în pantaloni doar puțin, în partea din față.

O curea sau o centură plasată strategic va subția vizual zona taliei şi va face picioarele să pară mai lungi.

Merge aplicat şi la rochii, şi la topuri lungi şi largi.