Ladies, ştim că toate aţi vrea să arătaţi impecabil şi să vă încadraţi în “normele” de frumuseţe şi de siluetă, dar noi vă spunem că e o prostie. Nu toată lumea s-a născut să fie trasă prin inel şi în loc să vă chinuiţi cu diete care vă fac mai mult rău decât bine, mai bine aţi învăţa să vă iubiţi aşa cum sunteţi. Şi să vă îmbrăcaţi.

Greutatea ideală e aia la care vă simţiţi voi bine, iar măsurile ideale de haine sunt cele în care vă place vouă cum arătaţi.

Sunteţi mai “pufoase”? Aia e! Own it! Şi învăţaţi să vă puneţi în valoare calităţile şi să mascaţi ceea ce voi consideraţi defecte. 

Mergeţi la sală ca să vă simţiţi voi mai energice, nu ca să slăbiţi cine-ştie-câte kilograme. Ţineţi diete care vă umplu de energie, nu care vă storc ca pe lămâia aia pe care o puneţi în apă dimineaţa. Şi băgaţi la cap trucurile astea vestimentare! Nu le-am inventat noi şi le folosesc chiar şi starurile.

P. S. Unele dintre ideile astea se potrivesc şi dacă arătaţi ca un biscuite în dungă şi vreţi să pară că aveţi şi voi forme mai generoase 😉

Aţi auzit de lenjeria modelatoare?

Cu aşa ceva poţi arăta bine în orice pentru că adună şi modelează. Ştim, o să te întrebi ce se întâmplă când nu poţi să o porţi. Adică la piscină, la plajă sau când trebuie să renunţi la haine. Well, nu e ca şi cum atunci când o pui pe tine dispar vreo 5-10 kilograme, care reapar ca prin minune când o dai jos. Deci nu păcăleşti pe nimeni 😉

Pantalonii sau fustele cu talie înaltă creează iluzia unui mijloc mai subţire.

Leagă-ţi tricoul sau cămaşa deasupra taliei

O va face să pară mai subţire în comparaţie cu şoldurile

Nu te mai ascunde după haine largi, pentru că dacă nu sunt croite “cu cap” efectul va fi invers decât cel pe care ţi-l doreşti. Mai bine bagă-ţi tricoul, cămaşa, puloverul în pantaloni sau în fustă şi ajustează talia astfel încât să obţii iluzia unor şolduri mai proeminente decât talia.

Dacă nu te simţi confortabil cu metoda asta, poţi să umbli cu jumătăţi de măsură şi să bagi top-ul în pantaloni doar puţin, în partea din faţă.

O curea sau o centură plasată strategic va subţia vizual zona taliei şi va face picioarele să pară mai lungi.

Merge aplicat şi la rochii, şi la topuri lungi şi largi.