A început deja weekendul şi dacă ai de gând să mergi în club, nu poți să te duci oricum. Ca să petreci "zid" trebuie să te simți bine. Şi ca să te simți bine, trebuie să arăți bine. Şi poate ai nevoie de câteva ponturi pentru asta.

În weekend petreci cu ZU Party în București și Călărași. R U ready?

Fetelor, dacă vreți să străluciți la propriu în luminile din club, trebuie să ştiți câteva trucuri.

Renunțați la subtilitate

Chiar dacă îți place să te machiezi natural, e indicat să renunți la asta măcar când mergi în club. Dacă nu vrei să fii mai ştearsă decât unul dintre şervețelele care zboară pe acolo.

Alegeți culori îndrăznețe

Pentru o seară în club, orice culoare care iese în evidență te va pune în centrul atenției. Bine, nu trebuie să exagerezi şi să arăți ca un clovn. Ştii tu despre ce vorbim. Nuanțele de roşu, maro sau albastru sunt perfecte. Dacă tu crezi că mergi la sigur cu negru, te înşeli.

Jucați-vă cu umbrele

Îți dăm voie să foloseşti negru sau farduri închise doar pentru a crea umbre care să-ți scoată şi mai mult în evidență ochii.

Sclipiciul "rullz"

Pentru o noapte în club trebuie să-ți faci curaj şi să foloseşti fard sau geluri cu sclipici. Sau chiar o pudră sidefată care să dea luminozitate prin părțile esențiale. Nici prea prea, nici foarte foarte. Suficient cât să străluceşti în luminile de acolo.