Nimic nu se demodează, totul revine în trend, la un moment dat. De câte ori nu s-a întâmplat să îți dai seama că ai în garderobă piese de acum câțiva ani, care au revenit brusc la modă? Este și cazul articolelor vestimentare croșetate, care au revenit puternic în trend primăvara aceasta, iar câteva artiste le poartă deja.

Dacă ai în dressing rochii sau topuri croșetate, scoate-le de la ”naftalină”, pentru că au revenit în trend. Fashionistele le poartă deja, iar Antonia, Nicole Cherry și Rihanna sunt doar trei nume celebre care s-au afișat deja purtând câte ceva croșetat. În timp ce Nicole Cherry și Rihanna au purtat rochii scurte, croșetate, în culoarea untului, Antonia a ales o piesă mult mai îndrăzneață. Iubita lui Alex Velea s-a afișat la plajă, în Maldive, purtând un costum de baie dintr-o singură piesă, croșetat. Cântăreața și-a pus în valoare formele pentru care trage din greu la sală, iar cei care o urmăresc acolo au apreciat imaginile. Fotografiile au adunat peste 130.000 de like-uri în câteva zile and still counting. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Nicole Cherry a optat pentru o rochie chiar din colecția de haine pe care le creează ea, sub eticheta Ylla Fashion. Rihanna, pe de altă parte, a accesorizat rochia cu o pereche de pantofi cu model plasă, cu șnururi care se leagă pe gleznă și a adunat aproape 7 milioane de like-uri la fotografiile pe care le-a postat. Cui i-a stat cel mai bine?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)