Dacă nu vrei să ai discuţia “ar fi mai bine să ne despărţim/ da’ de ce?” sau pur şi simplu dacă e prea dureros să te mai vezi cu viitorul “fost”, poţi oricând să foloseşti un mesaj. Poate că nu te onorează, dar te scuteşte de o posibilă baie de lacrimi şi de o discuţie interminabilă despre cine a fost de vină pentru că s-a ajuns aici.

Cele mai IDIOATE replici de despărţire. Cum să spui aşa ceva?

Mesajele de despărţire sunt eficiente şi îi transmit celuilalt că nu e loc de negocieri. Indiferent de motivele pe care le ai să spui “stop!”. Au simţit asta pe pielea lor şi câteva vedete, care au fost părăsite prin SMS.

Ce înseamnă de fapt cele mai comune texte de despărţire

Ashley Cole şi-a primit “papucii” printr-un mesaj sec de la Cheryl Cole. “Mută-te! S-a terminat!” a fost textul mai mult decât elocvent.

Zayn Malik e un cuceritor, dar asta nu înseamnă că nu a fost părăsit. Una dintre fostele iubite i-a dat “verde” printr-un mesaj.

Perrie Edwards a fost anunţată de Zayn că nu mai sunt un cuplu tot prin SMS.

OUCH! Cele mai RĂUTĂCIOASE replici folosite pentru a da papucii

Katy Perry a fost căsătorită cu Russell Brand, dar acesta a pus capăt mariajului lor prin SMS.

Jessica Simpson a avut o scurtă relaţie cu Adam Levine, de la Maroon 5, care i-a dat însă papucii printr-un mesaj în care i-a scris că avea nevoie de spaţiu.

Jennifer Aniston a fost şi ea părăsită prin SMS, de John Mayer. Care cu câteva minute înainte îi închisese telefonul după o ceartă.

Charlie Sheen a fost părăsit de Bree Olson printr-un mesaj cam înainte ca el să ajungă să aibă probleme cu nervii. O fi fost doar o coincidenţă?