Pentru niciun tip mutatul cu iubi nu e o tranziție uşoară, aşa că, ladies, poate vreți să ştiți cum să faceți în aşa fel încât să nu-l speriați din prima lună ;) E de ajuns că sigur are prieteni care fac mişto de el pe tema asta. Iar dacă v-ați mutat împreună, nu înseamnă că e "forever".

Astea sunt cele 6 lucruri care fac orice tip să se întrebe dacă a făcut bine că s-a mutat cu "iubi":

Păr peste tot

Nu e de ajuns să nu ajungă în mâncare. E bine să nu îş uitați nici în perie, nici pe marginea chiuvetei şi cu atât mai puțin pe peretele de la duş sau în scurgere. Serios acum, nici vouă nu vă place cum arată, deci ați putea să-l înțelegeți şi pe el.

Lenjeria intimă atârnată peste tot

O fi o lenjerie sexy, dar sigur e mai sexy pe tine decât atârnată pe uşa de la baie sau pe marginea scaunului.

Lucruri personale peste tot

Nu că ar fi ei cele mai ordonate persoane de pe pământ, dar chestia asta îi intimidează pentru că le aduce aminte că nu mai sunt stăpâni peste tot teritoriul. S-ar putea să nu zică nimic, dar asta nu înseamnă că le place să-i înțele în fund vreo agrafă când se aşază pe canapea.

Cosmeticele ei ocupă toate sertarele

Ştim că aveți multe şi e de apreciat că le țineți în ordine, dar nu uitați să le lăsați şi lor puțin spațiu. Ca să nu ajungă să se spele pe dinți cu crema voastră de epilat când sunt prea adormiți să citească pe ambalaj.

Hainele ei ocupă tot şifonierul şi toate scaunele

La fel ca în cazul cosmeticelor, e ideal ca hainele să fie ținute separat. Nu pentru că s-ar putea încurca între ele, ci pentru că în caz contrar de fiecare dată când el va deschide şifonierul îşi va aminti câți bani cheltuie ea pe țoale. E valabil şi pentru încălțăminte ;)

Tampoanele

OK, e clar deja pentru ei că există câteva zile într-o lună în care ai nevoie de ele, dar nu trebuie să faci expoziție;) Altfel, se va simți mereu ca şi când îl trimiți la magazin sau la farmacie să ți le cumpere.