Anul 2021 vine cu propuneri fresh în materie de modă, hairstyle, make-up și nu numai. Unele trenduri care au fost populare în 2020 vor dispărea complet, pentru a-și face loc altele noi. Dacă te gândești să îți faci o schimbare de look la început de an sau pur și simplu vrei să fii la curent cu ce coafuri vor face valuri anul acesta, avem câteva sugestii pentru tine!

Bretonul de inspirație sixties. Un breton drept, completat de o tunsoare care să îți încadreze fața este un look ideal dacă vrei să îți pui în evidență ochii. 

 

Tunsorile pixie. Dacă vrei să faci o schimbare îndrăzneață de look, poți încerca o tunsoare pixie, cu părul ras pe o parte sau pe ambele părți. Demi Lovato a dat tonul și a cucerit internetul cu noul look. 

 

Culorile îndrăznețe. Sunt la modă de câteva sezoane deja și lumea nu pare să se fi plictisit de ele nici acum. Roz, verde, albastru, mov... orice îți place e permis. Poți începe cu câteva șuvițe, să vezi cum îți stă. 

 

Crețele cu breton. Cine a zis că bretonul se potrivește doar părului drept? O tunsoare cu breton, dacă ai părul creț, e o alegere originală și cool. Trebuie doar să găsești hairstylist-ul potrivit și să îți faci curaj!

 

Bobul drept. O tunsoare extrem de populară în 2020, care nu pare să se demodeze nici anul acesta. E un look mai pretențion, pentru că părul trebuie aranjat tot timpul, dar merită să-l încerci!

Coafura retro. Ai văzut serialul ”The Queen`s Gambit”? Coafura lui Beth revine la modă. părul ușor ondulat, cu vârfurile întoarse spre exterior e o alegere cool pentru 2021.