Fetelor, ştim că vă place să arătaţi bine în ochii tipilor, dar avem câteva ponturi. Nu tot ce credeţi voi că poate arăta sexy sau interesant se potriveşte şi cu gusturile lor.

14 lucruri pe care fetele le consideră SEXY, dar băieții le URĂSC

De fapt, multe lucruri pe care tipele le consideră arme beton în faţa sexului opus nu prea sunt deloc pe placul lor.

Colanţii

Da, sunt practici, da, se mulează pe voi şi vă scot în evidenţă picioarele şi fundul, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă îmbrăcaţi mereu ca la sală. Chiar dacă vă avantajează 😉 De “camel toe” nici nu mai zicem! Nu e deloc sexy!

Boticul de raţă

Niciun tip nu o să spună nu unei perechi de buze apetisante, dar nici nu trebuie să exageraţi. Evident, dacă buzele sunt punctul vostru forte, feel free să le puneţi în valoare. Dar ţineţi minte un lucru: nu în orice poză trebuie să faceţi boticul ăla care la un moment dat poate duce cu gândul la un tic cel puţin iritant.

Pantalonii cu talie înaltă

Poate că ţi se pare că sunt modelul care te avantajează cel mai mult, dar nu! Oricât de bine te simţi în ei, te fac să arăţi ca pe vremea bunicii!.

Machiajul mult prea strident

Da, ştim că vrei să arăţi ca scoasă din cutie mereu, dar toate până la a avea un look de parcă te-a machiat cineva la morga!

Emoji. Şi atât!

Îţi place să-ţi exprimi sentimentele cât mai clar şi plastic cu putinţă, dar asta nu înseamnă că un mesaj pentru un tip trebuie să devină o ghicitoare doar pentru că nu te poţi abţine să nu foloseşti emoji-urile alea simpatice. Really! Bărbaţilor nu le plac deloc mesajele codate şi urăsc faptul că aşa le complici viaţa inutil.