Tuturor ne place mâncarea, dar nu toți știm să gătim. Aici avem două variante: fie comandăm ceva atunci când ne e foame, fie ne inspirăm de pe net și încercăm să pregătim ceva. Iar aplicațiile pentru smartphone pot face ca totul să pară o joacă de copii. 

Astăzi venim în ajutorul tău cu câteva aplicații care să te ajute să pregătești ceva decent de mâncare, chiar dacă nu ai mai gătit înainte. 

Allrecipes Dinner Spinner este una dintre cele mai populare aplicații de gătit. Are tutoriale video și poți căuta rețete în funcție de un ingredient principal pe care vrei să îl folosești. 

Tasty. Cu siguranță știi pagina de Facebook și contul de Instagram Tasty. Toate rețetele le găsești și pe aplicație, dar simplificate și mult mai la îndemână. 

Kitchen Stories e o aplicație care îți pune la dispoziție tutoriale de gătit în format HD, dar și fotografii step-by-step și o mulțime de ponturi legate de bucătărie, ideale pentru începători. 

Cookpad este o aplicație unde utilizatorii încarcă rețetele lor și toți au acces la ele. E foarte intuitivă și ușor de folosit. 

Yummly este o aplicație relativ nouă, dar are deja un milion de rețete incluse. Este utilă mai ales pentru cei care urmează regimuri alimentare speciale, pentru că are și rețete adaptate pentru dietă.