Ce e un smartphone, fără să ai instalat pe el cel puțin un joc care să te țină ocupat ore în şir? Ştii cu siguranță despre ce vorbim, cu toții avem o plăcere vinovată în materie de jocuri pe telefon, fie că se numeşte ea Candy Crush, Pokemon Go, Minecraft sau Among Us. 

2020 a fost un an care ne-a ținut în fața ecranelor mai mult ca oricare altul, fie că vorbim de telefon, laptop sau tabletă. Iar jocurile au ocupat o mare parte din timpul petrecut cu smartphone-ul în mână. Uite care au fost jocurile care i-au înnebunit pe oameni în 2020:

1. PUBG Mobile. De departe cel mai popular joc pe telefon din 2020, care a cucerit utilizatori din peste 100 de țări. A fost lansat în urmă cu 3 ani şi a fost downloadat de mai bine de 730 de milioane de ori. Quite some numbers, right?

2. Among Us. Un joc de tip multiplayer, în care jucătorii se împart în Crewmates şi Impostors. A devenit atât de popular, încât producătorii au decis să lanseze şi versiunea pentru Xbox anul acesta. 

3. Call of Duty: Mobile. Fanii Call of Duty au aşteptat cu sufletul la gură varianta pentru smartphone a jocului lor preferat.