Dacă stai să te gândeşti câte prostii a făcut, parcă nici nu îţi vine să crezi că Justin Bieber are doar 23 de ani. Dar da, ăsta e adevărul. La vârsta la care alţii abia prin gustul vieţii el le-a făcut pe toate: are o carieră de succes şi e campion la prostii.

Iată 10 lucruri prosteşti pe care le-a făcut Biebs până acum.

Selena Gomez, cucerită de prestația lui Justin Bieber. Uite ce a spus despre el!

1. I-a spus “Nu ai auzit niciodată de un Fisker?” unui operator 911.

Justin a fost foarte surprins să afle că un angajat al guvernului american nu era la curent cu mașinile de lux. A sunat la 911 să anunțe că era aurmărit de 5 paparazzi pe autostradă și niciunul dintre operatori nu a auzit de un Fisker, tipul de mașină pe care o conducea.

2. Și-a abandonat maimuța în Germania

În martie 2013, Justin Bieber se afla la Munchen pentru un concert. De colo și-a luat un pui de maimuță capuchin. Din păcate, cu tot entuziasmul a uitat de un lucru important: acte care să îi permită scoaterea din țară a animăluțului. OG Mally (așa o cheamă pe maimuță) a fost dusă la un adăpost pentru animale. Bieber și-a pus oamenii să îi anunțe pe cei de la adăpost că nu va mai reveni să o ia.

3. Conduce mașina asta.

Un Audi R8 cu animal print. Însă doar când își lasă Ferrariul să se odihnească.

4. A postat această poză pe Instagram

Poartă o mască de ski Chanel, iar în descriere a scris greșit numele celebrei firme.

5. S-a repezit să atace un paparazzi.

Din fericire pentru el, a revenit şi şi-a cerut scuze pentru incident, printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

6. A leșinat în culise la un concert susținut la Londra 

Toată lumea a fost îngrijorată însă la scurt timp după aceea, Justin a postat pe internet o fotografie la bustul gol, ca să fie CLAR pentru toată lumea că e bine!

7. A scuipat de pe balconul unui hotel

Partea nasoală e că afară îl aşteptau zeci de fani, care sperau să-şi întâlnească idolul. Şi mai nasol, e că nimeni nu aştepta ce avea să vină “de sus”. Belieberii se pare că au uitat deja de acest incident, nu?

8. Şi-a făcut un tatuaj vertical

Justin şi-a tatuat pe gât mesajul “Patience”. Să fie oare dedicat fanilor săi?

9. Şi-a “marcat” iniţialele pe zăpadă.

10. A fost arestat după ce a făcut “liniuţe” în Miami

Justin spune că a vrut doar să testeze limitele bolidului său de lux. Cu Lamborghini-ul parcat în faţa secţiei, Biebs a stat o noapte la răcoare în 2014, şi a fost eliberat după ce a plătit o cauţiune de 2.500 de dolari.