Antonia face ce face și își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fiecare apariție. Fie că se afișează în ținute sexy, că apare nemachiată sau, dimpotrivă, cu un look original, fotografiile ei adună rapid zeci de mii de like-uri și le inspiră și pe alte fete să îi recreeze aparițiile. 

La câteva zile după ce a postat câteva selfie-uri în care nu poartă deloc machiaj, Antonia a afișat un look extrem de original pe Instagram. Artista a apărut purtând un machiaj îndrăzneț, cu flăcări desenate pe pleoape. Iubita lui Alex Velea nu a dat prea multe detalii, dar, cel mai probabil, a ales acest machiaj pentru un nou proiect pe care îl are în derulare, o ședință foto sau filmările pentru un nou videoclip. 

#StretchMarks. Antonia și-a afișat vergeturile pe Instagram. Imaginea a adunat peste 50.000 de like-uri

Mulți dintre cei care o urmăresc pe Antonia pe Instagram au presupus că a ales acest look pentru filmarea videoclipului celei mai noi piese pe care a lansat-o. Artista a colaborat recent cu Pitt Leffer și au lansat împreună ”Benny Hana”, în urmă cu câteva zile. Piesa a apărut pe YouTube în varianta audio și, cel mai probabil, cei doi pregătesc și un vizual pentru ea, care urmează să apară în curând. Acesta este machiajul ales de Antonia:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)