Smiley și Gina Pistol au botezat-o pe micuța Josephine weekend-ul trecut. Evenimentul a fost unul extrem de discret, iar lista de invitați a fost restrânsă. 

La trei luni și jumătate de când au devenit părinți, Gina și Smiley au creștinat-o pe micuța Josephine. Evenimentul a fost unul restrâns, iar printre invitați s-au numărat câțiva colegi de breaslă și prieteni apropiați. Cei doi părinți au ales să petreacă cea mai frumoasă zi din viața lor alături de Josephine într-un mod cât se poate de discret, fără presă sau paparazzi. Botezul a avut loc în aer liber, iar Gina și Smiley au ales ținute relaxate, potrivite pentru un garden party. 

#MommyIssues. Gina Pistol, ipostază adorabilă alături de micuța Josephine: ”Aș vrea să...”

Proaspăta mămică a ales o rochie lungă, bej, cu broderie alb cu roșu și a optat pentru o coafură lejeră și un machiaj natural. Smiley s-a asortat perfect cu iubita lui și a ales o pereche de pantaloni de culoare bej și o cămașă albă, de in. Chiar dacă cei doi nu au publicat nicio fotografie de la eveniment în ziua cea mare, alți colegi de breaslă care au participat la botez au postat câteva fotografii pe rețelele de socializare. Andreea Bănică a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare alături de cei doi părinți și i-a transmis un mesaj micuței Josephine.