La câteva săptămâni de când s-a căsătorit în secret, Alexandra Stan a publicat pe contul ei de Instagram after movie-ul de la nuntă. Artista a împărtășit cu cei care o urmăresc câteva cadre din cea mai emoționantă zi din viața ei. 

Alexandra Stan a luat prin surprindere pe toată lumea săptămâna trecută, când a anunțat că s-a căsătorit. Mulți dintre fanii ei nici nu știau că are o relație și nici nu este de mirare, având în vedere că totul s-a întâmplat pe repede-înainte. Alexandra și soțul ei, Emanuel, s-au cunoscut anul acesta și a fost dragoste la prima vedere. După doar câteva luni de relație, și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și au decis să întemeieze o familie. Dacă pentru cununia civilă au mers la Câmpulung, acasă la Emanuel, cununia religioasă și petrecerea de nuntă au avut loc la Constanța, orașul natal al miresei. 

Happily Ever After. Cinci vedete care s-au căsătorit în 2021

Alexandra și Emanuel au avut alături doar familia și câțiva prieteni apropiați în ziua cea mare. Ceremonia religioasă a avut loc la o biserică din Constanța, iar ”felicitările, masa și dansul” s-au desfășurat direct pe plajă. Cei doi miri au ales o locație superbă, iar masa pentru invitați a fost așezată în aer liber, cu briza mării bătând. Mireasa a purtat o rochie foarte simplă și bocanci, iar acum a postat pe contul ei de Instagram un filmuleț făcut în ziua cea mare.