Multe dintre preferințele noastre ne definesc ca oameni şi spun lucruri importante despre personalitatea noastră.

Iată, spre exemplu, ce spune despre tine floarea preferată. Alege din imagine trandafirul pe care îl preferi şi află ce spune asta despre tine.

1. Eşti o persoană cu o inimă mare, foarte admirată şi apreciată de cei din jur. Ai o fire care ar cuceri pe oricine, aşa că nu trebuie să faci mari eforturi pentru a-ți face prieteni.

Rutina este cel mai mare duşman al tău şi ai da oricând o vacanță "all inclusive" pe o escapadă într-un loc exotic. Nu eşti genul de om care îşi ține părerile doar pentru el şi de aici până la bârfă e doar un pas.

2. Ai standarde înalte, eşti pretențioasă cu tine şi cu cei apropiați. Preferi lucrurile simple, dar de efect.

Eşti o persoană de încredere şi oricine se poate bizui pe tine. Probabil pentru că ştii exact ce şi când vrei şi eşti foarte determinată.

3. Echilibru este cuvântul care te defineşte. Depinzi de cei din jurul tău, dar doar moral, pentru că în rest îți place să fii cât mai independent/ă. Eşti o fire romantică şi uneori te laşi dus/ă de val. Poate prea mult.

În acelaşi timp, eşti pragmatică şi nu îți bați capul cu probleme pe care nu le poți rezolva doar de dragul de a avea o ocupație.