Infidelitatea partenerului este greu de trecut cu vederea. Dar se poate şi mai rău! Să fii trădată din două părți: de iubit şi de cea mai bună prietenă, care te-a înşelat şi ea, culmea, cu iubitul tău.

Iată opt paşi simpli care te vor ajuta să treci mai uşor peste trădarea lor.

1. Nu te învinovăți prea tare. Deşi când apare infidelitatea în cuplu poate fi şi vina celui înşelat, nu uita că nu tu ai fost cea care a trădat. Ci ei.

2. Îndepărtează-te de amândoi, cel puțin pentru o vreme. Orice scuză ți-ar oferi fiecare dintre ei, amândoi au arătat că nu sunt demni de încredere.

3. Nu trebuie să le mai acorzi încă o şansă, doar ca să aibă ocazia să te înşele din nou mai devreme sau mai târziu. Oricum, nici relația amoroasă, nici cea cu "cea mai bună prietenă" nu vor mai fi la fel după un asemenea "episod". Aşa că de ce să pierzi timpul şi să fii masochistă?

TOP 8 lucruri care vor schimba tot ce știai până acum despre înșelat!

4. Nu încerca să afli cine a fost capul răutăților. Pentru că nu contează! Şi unul, şi altul sunt la fel de vinovați.

5. Urează-le să fie fericiți împreună. Nu trebuie să o spui din suflet, dar să fii sigură că se merită unul pe altul.

6. Înțelege că nu ai pierdut nimic, deşi la prima vedere poate nu pare aşa. Cu un iubit infidel şi cu o prietenă gata oricând să uite de tine, nu se poate spune că aveai prea mult.

7. Poți chiar să le mulțumeşti că şi-au dat arama pe față. Sigur nu se vor aştepta la asta, iar figurile lor vor fi neprețuite.

TOP 12 cele mai IDIOATE motive de despărțire

8. Nu îți impune să nu mai ai niciodată încredere în nimeni. E bine să rămâi deschisă. S-ar putea chiar să cunoşti nişte oameni minunați de acum înainte. Nu uita că toate în viață se întâmplă cu un motiv.

http://31.media.tumblr.com/0118cea79c9305ccca9a9b6c960b0c12/tumblr_inline_n059gi4nBI1sohk3w.gif