Cel mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă ajunge în acest weekend la final. Sâmbăta acesta, de la 20:00, la Antena 1, o ultimă serie de artişti şi sportivi curajoşi îşi va testa limitele, după ce în prealabil aceştia şi-au pregătit prestațiile alături  de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România. Printre aceştia şi Tavi Clonda, care vine la Splash! Vedete la apă – spune el - ca să salveze onoarea familiei, după ce soția sa, Gabriela Cristea, nu a avut curajul să sară în cadrul competiției. 

    ”Când mă suna Gabriela de la Bacău şi plângea, i-am zis <Lasă, iubire, te răzbun eu!> Da’ de unde...e foarte complicat, o provocare incredibilă, mai ales că atunci când devii părinte se schimbă prioritățile şi nebunia aia de odinioară dispare!”, a mărturisit Tavi Clonda, odată ajuns la bazinul de la Bacău. Dacă va reuşi sau nu acesta o săritură care să îi impresioneze pe jurați, telespectatorii pot afla sâmbăta aceasta, de la 20:00, în ultima ediție de calificări înainte de marea finală Splash! Vedete la apă.

Maria Buză, Crina Abrudan, Anca Bucur, Tavi Clonda, Seredinschi şi Emanuel Neagu sunt cei care vor intra de această dată în competiție. Cum se vor descurca aceștia, ce note vor primi din partea celor patru jurați şi cine se va califica în marea finală Splash! Vedete la apă, difuzată duminică, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediție a show-ului de la Antena 1, sâmbătă, de la 20:00.