Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete de la noi, iar de curând în viața lor a apărut micuța Josephine. Deși sunt discreți în ceea ce privește viața personală, din când în când, mai dau din casă. Așa s-a întâmplat și atunci când au povestit cum au ajuns să formeze un cuplu.

Nimeni nu știe exact de cât timp sunt împreună Gina și Smiley și asta pentru că și-au ținut relația departe de ochii curioșilor mult timp. Presa a fost cea care i-a dat de gol, dar abia după ceva timp și-au asumat relația în mod public. Tot ziariștii au fost cei care i-au dat de gol cu privire la faptul că aveau să devină părinți, cu mult timp înainte de a face ei anunțul oficial. Și totuși, unele lucruri s-au întâmplat cu mult înainte ca presa sau fanii să știe, iar începutul relației lor este un moment de care amândoi își aduc minte cu nostalgie. Deși se știau de mulți ani, pentru că Gina a recunoscut că era fana lui Smiley și probabil că și el o admira în secret, un concert a fost cel care i-a apropiat. Gina a fost în public la un spectacol al lui Damian Drăghici, la Sala Palatului, iar Smiley a fost invitat să cânte pe scenă. El și Damian tocmai lansaseră melodia ”Domnișoară, domnișoară”.

Portret de familie. Cum s-a fotografiat Smiley alături de Gina Pistol și Josephine: ”Doar noi trei și...”

Acel concert i-a apropiat și au ajuns să iasă împreună, dar au decis să își țină relația departe de ochii curioșilor. Smiley a povestit recent că lucrul pe care îl apreciază cel mai tare la Gina este faptul că este o femeie înțelegătoare și că nu îi cere socoteală pentru nopțile petrecute la studio și nu îl întreabă niciodată ”De unde vii la ora asta?” 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)