Atunci când spui Inna, spui fashionistă. Artista are numai apariții cool și e suficient să te uiți pe Instagram-ul ei ca să găsești inspirație. Cu fiecare apariție, Inna afișează fie un accesoriu original, fie o piesă vestimentară extravagantă, fie o coafură sau un machiaj atipic. 

Orice ar purta, Inna are atitudinea potrivită și face ca orice piesă vestimentară să arate bine pe ea. Din când în când, Inna afișează ținute demne de defilările pe podium, dar pe care nu le-ai putea purta pe stradă. O fotografie postată recent de Inna pe Instagram le-a atras atenția în mod deosebit celor care o urmăresc acolo. Inna a purtat o salopetă scurtă, de culoare roșie, și a pus pe deasupra un fel de pantaloni scurți din piele neagră, care seamănă mai degrabă cu o piesă de lenjerie. 

#AgeGap. Ce diferență de vârstă este între Inna și Deliric?

Unii dintre cei care au văzut fotografia au spus, mai în glumă, mai în serios, că Inna seamănă cu un super-erou pentru că și-a luat chiloții peste pantaloni, făcând referire la Superman. Dincolo de ținuta care a atras privirile și like-urile ca un magnet, Inna s-a afișat cu părul lung. Imaginile au fost surprinse, cel mai probabil, la o ședință foto, pentru că artista a mai postat în ultima vreme fotografii în care poartă aceleași extensii lungi și le-a cerut părerea fanilor ei, dacă să apară mai des cu astfel de coafură sau nu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)