Termometrele încă mai arată puține grade, dar asta nu înseamnă că vara nu este din ce în ce mai aproape. Vară, soare, plajă și multe poze pe Instagram. Cine nu vrea like-uri multe?

Pandemia a pus bețe-n roate iubitorilor de aventură și călătorie, dar asta nu înseamnă că nu există alternative. Dacă aveai de gând să mergi în țări străine, s-ar putea să fie un pic mai costisitor din toate punctele de vedere, de la cel economic până la cel financiar.

Alternative foarte bune există chiar la noi în țară. La malul mării se află unele dintre cele mai frumoase locații recomandate pentru relaxare și pentru reîncărcarea bateriilor, dar și pentru poze instagramabile. Pentru că, de ce să nu recunoaștem? Și ăsta este un punct cheie într-o vacanță sau într-o escapadă.

La malul mării, mai exact în Vama Veche se află cadrul perfect pentru multe like-uri. Pianul fabricat în 1940 este nefuncțional și este amplasat în apropierea barului Yuva. Pentru a fi mult mai atractiv și pentru a se integra peisajului, pianul a fost umplut cu pietre și cu nisip. 

Vezi dacă te conving aceste imagini!