Antonia și Alex Velea se bucură de prima vacanță pe anul acesta și au plecat să se relaxeze la plajă. Artista a postat pe stories câteva imagini cu ea și iubitul ei în costum de baie și i-a cucerit pe cei care au văzut imaginile pe Instagram. 

După o perioadă plină din punct de vedere muzical, în care a lansat piese pe bandă rulantă și a avut tot felul de colaborări și proiecte, Antonia și-a făcut timp, în sfârșit, pentru o bine-meritată vacanță. Artista și Alex Velea au plecat într-o vacanță exotică, singuri, fără copii și au ales ca destinație de relaxare un loc preferat și de alte vedete de la noi: Maldive. Delia se simte deja ca acasă acolo, iar Loredana și Inna și-au început anul cu câte o vacanță acolo. 

Și cum pozele în costum de baie erau așteptate cu sufletul la gură de cei care o urmăresc pe Antonia pe Instagram, acestea nu s-au lăsat prea mult așteptate. Cântăreața a postat o imagine din camera de hotel, de când se pregătea să meargă la plajă. Antonia și-a pus în valoare formele și silueta pentru care trage din greu la sală cu un costum de baie din două piese, un slip negru și o bustieră bleu și le-a accesorizat cu un caftan și o pereche de ochelari de soare.