Talia subțire cu efort și disciplină se menține! Iar Hailey Bieber știe foarte bine acest lucru, cu atât mai mult cu cât este unul dintre cele mai apreciate modele internaționale. Soția lui Justin are câteva secrete care o ajută să se mențină în formă, iar sportul face parte din viața ei. 

Hailey Bieber are o carieră de model de câțiva ani buni și a adunat o sumă impresionantă în conturi din campaniile pe care le-a făcut pentru diverse brand-uri, de-a lungul anilor. Hailey are un regim alimentar de la care nu se abate, iar recent a apărut pe internet și o filmare cu exercițiile pe care le face la sală. Modelul trage din greu pentru a arăta perfect, iar antrenamentele pe care le face combină exerciții cu greutăți și mișcări folosind greutatea corpului. Soția lui Biebs apelează la antrenamente de forță pentru a-și tonifia corpul, iar exercițiile pe care le face pot fi reproduse de oricine la sală. 

Matchy-matchy. Șapte momente în care Justin și Hailey Bieber s-au asortat și au cucerit internetul

La finalul anului trecut, Hailey a declarat că îi place să combine antrenamentele de forță cu pilatesul: ”Am fost dansatoare, așa că iubesc pilatesul, pentru că alungește și întărește mușchii. Este unul dintre sporturile mele favorite”. La capitolul cardio, lui Hailey îi place să boxeze: ”Îmi plac combinațiile de mișcări și mi se pare că ajută foarte mult la sănătatea mentală”, a declarat Hailey pentru Harper's Bazaar în urmă cu ceva timp. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DOGPOUND (@dogpound)