Pe scenă, pe covorul roșu, în pictoriale - peste tot vedetele arată impecabil. Chiar dacă au în spate o armată de stiliști care au grijă de imaginea lor, unele dintre ele dețin secrete de frumusețe mai... ciudate.

Din când în când, starurile dezvăluie presei și fanilor câte un mic truc care le ajută să fie întotdeauna strălucitoare. La ce apelează pentru a ține la distanță ridurile, pentru a-și diminua pofta de mâncare sau pentru cearcăne? Check this out! 

Selena Gomez bea un shot de ghimbir dimineața, pe stomacul gol, sau chiar mănâncă o bucățică de ghimbir crud. Ghimbirul are efect antioxidant, întărește sistemul imunitar, previne unele boli ale ficatului și ajută în lupta cu kilogramele în plus. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Jennifer Lopez arată extraordinar la 51 de ani. Pentru a-și diminua pofta de mâncare, vedeta miroase ulei de grepfrut. Pe cât de ciudat pare, pe atât de eficient este!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Lady Gaga ne-a obișnuit cu ciudățeniile ei. În ceea ce privește trucurile de înfrumusețare, cântăreața folosește bandă adezivă pentru a ține departe ridurile.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

La cum arată Halle Berry, te-ai gândi că-și petrece ore întregi în saloanele de înfrumusețare. Pentru a ține celulita la distanță, vedeta are un truc foarte simplu: își freacă pielea cu zaț de cafea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Frumoasa Zoe Saldana își menține părul strălucitor cu măști de... maioneză. Combinația de gălbenuș de ou cu ulei e foarte hrănitoare pentru păr.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana)

Victoria Beckham ar face orice pentru a-și menține pielea tânără. Ea folosește măști pe bază de placentă animală, bogată în celule stem și elemente nutritive. 

 

Kim Kardashian e, de departe, regina tratamentelor de înfrumusețare ciudate. Vedeta este fană a terapiei ”Dracula” și își injectează sânge în față, pentru a scăpa de riduri. Talia subțire credeți că nu cere sacrificii? Ba da! Când stă în casă, Kim poartă un corset care să-i accentueze silueta clepsidră. 

 

 

Ce credeți că folosește Sandra Bullock pentru a scăpa de cearcăne? N-o să ghiciți niciodată, așa că vă spunem noi: cremă pentru... hemoroizi!