Există o vorbă din popor care spune că ”suferă baba la frumusețe”, iar vedetele știu cel mai bine acest lucru. Fie că vorbim despre celebritățile din afară, fie despre cele de la noi, multe artiste apelează la trucuri care uneori pot fi dureroase, de dragul de a arăta perfect. 

Custom made. Ce mărime poartă Inna la picior și de ce nu își poate cumpăra pantofi din magazin

Inna a găsit o modalitate originală de a scăpa de pielea uscată de pe mâini și a postat pe stories o imagine de la manichiură. Cea care îi face manichiura îi aplică la un moment dat pe mâini un fel de ulei fierbinte, dintr-o lumânare care arde și îi masează mâna cu el. Inna suportă cu ușurință tratamentul, deși pare unul... dureros. De fapt, este vorba despre parafină, un ingredient foarte folosit în tratamentele pentru mâini și picioare. 

Tehnica parafinei este cunoscută în industria de beauty, pentru a păstra pielea mâinilor fină. Un alt tratament la fel de provocator din punct de vedere al temperaturii presupune o ”mască” pentru mâini făcută din ceară topită. Pe internet există o mulțime de filmulețe în care femeile îl încearcă și exemplifică rezultatele. Tratamentul presupune să bagi mâinile în ceară topită, dar la o temperatură suportabilă, ala încât să nu ardă, apoi să lași ceara să se întărească pe mâini și apoi să o îndepărtezi. Secretul constă în faptul că se folosește o ceară specială, care are o temperatură suportabilă pentru piele.