Halsey a luat pe toată lumea prin surprindere la începutul anului, când a anunțat pe Instagram că este însărcinată cu primul ei copil. Ce nu știu mulți este că Halsey s-a luptat cu o boală care a împiedicat-o să rămână însărcinată mulți ani.

După o sarcină pierdută și două operații, Halsey este pe cale de a-și îndeplini cel mai mare vis: acela de a deveni mamă. Cântăreața de 26 de ani a povestit în mai multe rânduri că s-a luptat ani buni cu o boală care afectează milioane de femei: endometrioză. Afecțiunea este una dificil de diagnosticat, iar artista a primit mai multe diagnostice greșite înainte de a-și descoperi boala. Odată stabilită problema, a trebuit să treacă prin două operații, în 2017 și 2018, pentru a se vindeca și pentru a avea șansa să devină mămică. 

Endometrioza este o boală care provoacă infertilitate, iar Halsey a aflat pe propria piele cât de dureroasă poate fi experiența. Acum, când urmează să devină mămică, poate spune că suferința nu a fost în zadar. Halsey a postat pe Insta Stories, în urmă cu câteva săptămâni, o poză în care i se văd cicatricile și a scris: ”The scars that got me this angel”. 

Halsey a povestit în urmă cu trei ani despre lupta ei cu boala. S-a întâmplat într-o emisiune TV despre sănătate.