Doinița Oancea, Maria Ilioiu, Elena Ionescu, Stelian Milu, Jador şi Blaze ( finalist Mireasa) sunt curajoșii care și-au testat limitele, seara trecută, la Splash! Vedete la apă, la Antena 1. Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare prestațiile concurenților, cea de-a cincea ediție a  show-ului de la Antena 1 impunându-se ca lider detaşat de audiență, pe toate categoriile de public.

Conform datelor oferite de Kantar Media, cea de-a cincea ediție Splash! Vedete la apă, difuzată în intervalul 19.58-23:37, a condus topul audiențelor la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 si 49 de ani cu o medie de 4.9 puncte de rating şi 23.3% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 4.2 puncte de rating și 19.7 % cotă de piață. Şi la oraşe, Splash! Vedete la apă s-a impus ca lider detaşat de audiență, cu un rating mediu de 6.2 puncte şi 19.1% cota de piață, Pro Tv clasându-se şi de această dată pe locul al doilea, cu o medie de 4.5 puncte de rating și 13.7% cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu o audiență medie de 6.8 puncte de rating și 19.5% cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 5.4 puncte de rating și 15.5% cota de piață. În minutul de aur, 22:09, peste 1.5 milioane de telespectatori la nivelul întregii țări urmăreau cel mai răcoritor show al verii, la Antena 1. 

De mult curaj au dat dovadă cei mai noi concurenți Splash! Vedete la apă. A fost şi cazul lui Blaze, fost finalist Mireasa, care a venit alături de viitoarea sa soție, Izabela, pe care a cunoscut-o chiar în cadrul show-ului de la Antena 1 şi care a sărit fără teamă de la platforma de la 10 metri. Nici pe Doinița Oancea nu a descurajat-o nimic, concurenta care a învătat să înoate chiar la Splash i-a uimit pe toți cu o săritură de la 5 metri. Tot de la 10 metri, fără să mai aştepte semnalul luminos, a sărit şi Jador, dar şi Stelian Milu, în vreme ce Maria Ilioiu a avut nevoie de mult timp pentru a încerca o săritură de la 3 metri. Elena Ionescu a făcut spectacol cu o săritură cu spatele, de la 5 metri, în ciuda fricii de înălțime pe care o declarase încă de la sosirea la Bacău. 

Diseară, de la 20.00, la Antena 1, noi artiști și sportivi curajoși își vor testa limitele după ce s-au pregătit alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție. Rikito Watanabe, Black Matias, Marian Pavel, Raluca Podea, Adriana Bahmuteanu şi Sandy sunt cei care vor intra de această dată în competiție. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla diseară, de la 20.00, la Antena 1.  

Adriana Bahmuțeanu, la Splash! Vedete la apă: „Am venit ca să slăbesc, dau jos 20 de kilograme până mă întorc acasă!”

Cea mai nouă ediție Splash! Vedete la apă, difuzată diseară, de la 20:00, la Antena 1 aduce în fața telespectatorilor o nouă serie de concurenți gata să îşi învingă propriile frici. Printre aceştia şi Adriana Bahmuțeanu, care s-a declarat copleşită de înălțime: „Nu se mai termina urcatul pe scări! De fapt, motivația mea interioară e că am venit ca să slăbesc, cred că de data asta îmi iese, dau jos 20 de kilograme până mă întorc acasă!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, care a mai completat: „Ai senzația că se mişcă totul cu tine, că te învârte cineva într-un mega carusel! Cum să sari de la 10 metri?”. Dacă îşi va învinge sau nu teama, dar şi cum se va descurca noua serie de concurenți, telespectatorii vor putea urmări în această seară, în cadrul cele mai noi ediții Splash! Vedete la apă, de la 20:00, la Antena 1.

    Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenoarea Clara Gherase vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ține sub observație concurenții pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!