După ce a aflat pe pielea lui cum îți schimbă viața o mână de ajutor întinsă la momentul potrivit, Speak îi îndeamnă și pe ceilalți să fie mai atenți la nevoile semenilor. Speak susține proiectului ambițios Ajut eu!, care revine pe 29 noiembrie, de la ora 14.00, la Antena 1, cu o nouă ediție în care românii de pretutindeni au posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoția binelui.

”Înainte de a ajunge în Asia Express nu eram familiarizat cu conceptul de a fi ajutat de un străin, dar în momentul acela am realizat faptul că lucrurile mărunte și ajutoarele, oricât de mici, la momentul potrivit, pot face diferența și pot conta enorm, de fiecare dată! De la un pahar cu apă, la un pat, la un acoperiș și chiar la o baie!”, mărturisește Speak.

După ce anul trecut, platforma www.ajuteu.ro a adus oameni cu dorințe sau nevoi alături de semeni ai lor care le pot îndeplini şi, astfel, mii de visuri au devenit realitate, a venit vremea ca noi visuri să prindă aripi cu ajutorul românilor din toate colțurile lumii, în cadrul galei Ajut eu!, difuzată pe 29 noiembrie, când postul Antena 1 împlineşte 27 de ani de existență pe piața media, începând cu ora 14:00. 

În acest an, alături de gazdele galei, Alessandra Stoicescu şi Mihai Morar, Dorian Popa va transmite live, timp de 5 ore, din culisele galei-maraton Ajut eu!. Cu vedetele aflate în platoul Ajut eu!, Dorian va vorbi despre experiențele personale în care au avut nevoie de ajutor, despre oamenii care le-au oferit ajutorul într-un moment neaşteptat, dar şi despre lucrurile bune din ultima perioadă, una atipică şi complet apăsătoare pentru întreaga omenire. 

 Emoție #deneoprit, noroc #deneoprit, români #deneoprit, acestea sunt coordonatele sub care telespectatorii vor petrece timp de trei zile alături de vedetele Antena 1. Petrecem împreună o zi importantă din istoria României și dăruim aniversarea de 27 de ani de Antena 1 tuturor românilor care își doresc să trăiască emoția binelui.