Alina Eremia are o siluetă care îi permite să poarte orice, iar atunci când se afișează în outfit-uri care îi pun în valoare formele, își cucerește fanii definitiv. Artista a purtat o rochie cu decolteu adânc și i-a lăsat cu gura căscată pe cei care o urmăresc pe social media. 

Alina Eremia este genul de artistă care arată la fel de bine și atunci când poartă echipament sportiv, și atunci când se îmbracă elegant. Indiferent în ce ipostază apare pe Instagram, își cucerește fanii iremediabil. Recent, Alina a purtat o rochie roz, din latex, cu decolteu adânc și a postat imaginile pe Instagram. Artista a pozat pentru un brand de bijuterii a cărui imagine este, iar ținuta a fost accesorizată cu câteva coliere fine și brățări. Cântăreața a optat pentru o coafură cu bucle lejere, iar cei care au văzut imaginile pe Instagram au apreciat look-ul final. 

#SummerBody. Șapte fotografii cu Alina Eremia care te vor motiva să îți faci abonament la sală

”Ești superbă”, ”O minunăție”, ”Ce frumoasă ești”, ”Te ador”, ”Perfectă”, ”Queen” - au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit la postare. Aproape 25.000 de oameni au dat like în primele ore de când a fost publicată imaginea. Îi stă bine așa?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)