Alina Eremia face ce face și își surprinde fanii de pe Instagram cu fiecare apariție. Fie că apelează la ținute care îi pun în valoare formele, la accesorii inedite sau la machiaje originale, fiecare postare a ei este recompensată cu zeci de mii de like-uri de către cei care o urmăresc online.

Alina s-a întors din vacanță cu forțe proaspete. Artista a lansat recent o colecție de bijuterii, inspirată de cel mai recent album al ei, dar pregătește și un videoclip nou. Artista s-a fotografiat pe set, iar fanii au observat un detaliu original. Cântăreața a purtat un top semi-transparent, cu paiete, și a asortat o coafură cu bucle lejere și un machiaj original, care a atras toate privirile. Ana Cucuta se numește make-up artista care a realizat machiajul și a aplicat un iluminator argintiu sub ochi, până la jumătatea feței. 

Cântăreața nu a dat detalii referitoare la videoclipul pe care îl pregătește, a scris doar ”#newvideo” în descriere. Cel mai probabil este vorba despre o piesă de pe albumul ”Deja Vu”, pe care Alina Eremia l-a lansat la începutul verii. Primele două melodii care au avut parte de videoclip au fost ”Dependența mea” și ”Gândurile mele”. Așa va arăta artista în cel mai nou clip pe care-l filmează:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)