La aniversarea a 10 ani de la lansarea în România a formatului Tu cara me suena, la Antena 1, transforming show-ul Te cunosc de undeva! revine cu cel de-al 17-lea sezon, ce va avea premiera sâmbătă, 30 aprilie, de la 20:00, la Antena 1. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase. 

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenți unul şi unul, talentați şi dornici de distracție vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuț Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului. 

„Abia aşteptam, cu toții, revenirea pe platoul de filmare! Ne bucurăm că şi după 17 sezoane, telespectatorii ne întâmpină cu căldură şi abia aşteaptă reîntâlnirea cu noi. Din 30 aprilie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, le aducem un sezon nou-nouț, cu o mulțime de surprize şi emoție la dublu!”, a declarat Andreea Bălan, jurata care va puncta coregrafiile fiecărei ediții.

„Sezonul 17 vine cu un bonus: dublu sau nimic, iar asta o vor demonstra din plin cei 16 concurenți! Trebuie să vă mărturisesc o întâmplare recentă, care m-a bucurat nespus. Vorbeam cu un bun prieten, regizor spaniol, care, culmea, regizează acest show, Tu cara me suena, în Spania şi îmi spunea de longevitatea show-ului la ei, respectiv 8 sezoane. Nu am putut să nu îi spun că noi filmăm deja sezonul 17!”, a povestit Cristi Iacob, care a mai completat: „Ne bucurăm de o longevitate fabuloasă, de un show iubit de o țară întreagă, aşa că abia aşteptăm revenirea pe micile ecrane!”. 

„Se anunță un sezon fabulos, cu personaje grele, multe surprize, am început aşa în forță, încât am avut senzația că suntem la o finală de sezon, nu la o premieră. Dificultatea personajelor este o piatră de încercare pentru noua garnitură de concurenți, cupluri interesante, de toate vârstele şi pentru toate gusturile muzicale!”, a mărturisit Ozana Barabancea, completând: „De data aceasta, şi noi, eu şi Cristi Iacob, vom vedea în primă audiție performanțele concurenților, pentru că în acest sezon vom avea alți profesori de actorie, respectiv canto, colegi de-ai noştri, foarte bine pregătiți – actrița Adriana Trandafir şi profesoara de canto Crina Mardare!”. 

„La cum a debutat sezonul 17 pentru noi, căci am filmat deja câteva ediții şi putem avea o privire de ansamblu, mi se pare a fi unul dintre cele mai tari sezoane de până acum, având în vedere că avem concurenți la dublu, spectacol la dublu, emoție la dublu. Aşadar, niciun artist nu va fi <de capul lui>, ci doi câte doi se vor ridica unul pe celălalt sau se vor trage în jos, în funcție de ce a decis ruleta că li se <potriveşte> mai bine! Aşadar vom avea 16 artişti la canapea, lucru deloc uşor pentru noi, jurații, care am rămas aceiaşi patru!”, a dezvăluit Aurelian Temişan, cel care în fiecare sâmbătă va puncta întregul show al concurenților. 

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea din 30 aprilie, de la ora 20:00, în prima ediție a celui de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.