La 39 de ani, Lora se laudă cu un ten impecabil, pe care nu se sfiește să îl arate la orice oră, fără machiaj sau filtre. Artista are o mulțime de poze naturale pe contul ei de Instagram, iar imaginile pe care le-a postat recent i-au cucerit pe prietenii ei virtuali. 

Lora a lansat săptămâna trecută o piesă nouă, alături de Marius Moga, după care a fugit în vacanță. Artista se relaxează la mare, alături de fratele ei, dar nu și-a uitat nici urmăritorii de pe Instagram. Lora a postat câteva imagini din camera de hotel și de la plajă, iar cei care o urmăresc online au putut-o vedea în toată splendoarea, fără pic de machiaj. Cântăreața a postat aceleași fotografii, cu filtru și fără și, în afară de luminozitate și culori, nu este nimic diferit. ”Superbă mereu”, ”Such a goddess”, ”Ești minunată” sau ”What a beauty” au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit la postare.

Lora este preocupată permanent de imaginea ei, iar tenul care ar face invidioasă până și o adolescentă are câteva secrete. Dincolo de moștenirea genetică, Lora are grijă de pielea ei constant și folosește produsele cosmetice din linia pe care a scos-o chiar ea pe piață. Așa se face că, la 39 de ani, are curajul la orice oră să apară nemachiată și fără filtre pe rețelele de socializare. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORA (@loraofficial)