Andra este genul de artistă care nu se ferește să apară în fața fanilor în ipostaze naturale. Din când în când, artista se afișează pe Instagram fără machiaj sau necoafată, iar cei care o urmăresc apreciază naturalețea și o copleșesc cu like-uri și comentarii. 

Andra și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu o fotografie în care apare fără machiaj, zâmbitoare și relaxată, așa cum este întotdeauna. ”Ador zilele în care nu mă uit la ceas, ci doar îmi ascult cheful de odihnă sau de plimbare...”, a scris artista în dreptul fotografiei. Cei care au văzut fotografia au copleșit-o pe Andra imediat cu like-uri și comentarii. Artista a primit peste 30.000 de aprecieri la imaginea postată și sute de complimente. 

Au dat peste cap YouTube-ul! Cu ce performanță se laudă Andra și băieții de la 3 Sud Est, la o săptămână de când au lansat piesa

Andra este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și are peste 2.5 milioane de fani pe Instagram. Atunci când postează o fotografie sau lansează o piesă, cei care o urmăresc se grăbesc să apese butonul de like. Așa se face că cea mai nouă piesă pe care a lansat-o, ”Jumătatea mea mai bună”, colaborarea cu 3 Sud Est, a adunat 16,5 milioane de vizualizări pe YouTube în trei săptămâni de la lansare și este în continuare în Trending, din prima zi de când a apărut pe Internet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)