Jennifer Lopez se laudă nu doar cu un corp de invidiat, ci și cu un ten impecabil. Tratamentele cosmetice, cremele eficiente, dar și moștenirea genetică o ajută să arate atât de bine, iar artista tocmai a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de mama și fiica ei.

La 51 de ani, J. Lo le poate face concurență lejer altor dive care au chiar și jumătate din vârsta ei. Dacă pentru a-și menține formele de invidiat petrece ore bune în sala de sport, pentru îngrijirea tenului se bazează pe produse de calitate și chiar a lansat pe piață o colecție proprie de creme și produse destinate îngrijirii tenului. Și cum cel mai bun exemplu este cel propriu, Jenny from the block profită de orice ocazie pentru a se afișa pe Instagram în stare naturală și a le arăta fanilor că produsele J. Lo Beauty chiar sunt potrivite pentru oricine și că fac minuni pe ten. Diva a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de mama și de fiica ei. 

Singură și fericită. Cum s-a afișat Jennifer Lopez pe Instagram, după despărțirea de Alex Rodriguez

She got it from her mama! J. Lo a moștenit trăsăturile de la mama ei, care arată extrem de bine, la cei 77 de ani. Din profil, cele două seamănă foarte bine, dar și fetița lui Jennifer Lopez pare să fi moștenit trăsăturile fizice ale mamei și ale bunicii ei. Imaginea cu cele trei generații de femei a adunat peste un milion de like-uri în câteva ore de când a fost publicată și mulți au remarcat asemănările fizice. Printre comentariile celor care o urmăresc pe J. Lo pe Instagram s-au strecurat și câteva complimente adresate mamei divei. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)