Ed Sheeran este într-o formă de zile mari și a dezvăluit secretele care l-au ajutat să scape de kilogramele în plus pe care le avea. Artistul a fost invitat la o emisiune, unde a vorbit despre muzică, planuri de viitor și felul în care s-a reinventat în perioada pandemiei. 

În timp ce unii au trecut dificil peste ultimul an, din cauza pandemiei, Ed Sheeran poate spune că i-a mers mai bine ca niciodată, pe toate planurile. A profitat de lipsa concertelor și evenimentelor pentru a sta acasă, a compus melodii noi și a petrecut mult timp alături de familie. În august anul trecut, iubita lui a adus pe lume o fetiță, iar viața lor s-a schimbat complet. Ed Sheeran a făcut schimbări și în ceea ce privește stilul de viață, pentru că și-a dorit să fie în cea mai bună formă a lui. Și se pare că a reușit. 

Not her father's fan! Fetița lui Ed Sheeran nu suportă muzica lui: ”Plânge când îi cânt”

”E pentru prima dată când mă simt cu adevărat sănătos. Am renunțat la multe obiceiuri proaste din viața mea. Am început să fac sport în fiecare zi. Mâncam de la takeaway în fiecare zi, am renunțat să mai fac asta și e foarte bine. S-a întâmplat să slăbesc, pentru că nu mai consumam aripioare de pui și două sticle de vin pe noapte. M-am lăsat de fumat în urmă cu trei ani și de atunci fac sport constant și îmi place la nebunie”, a povestit Ed Sheeran. Artistul are o rutină care include 45 de minute de alergare dimineața, iar când are timp merge și la înot. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)