Cel mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, a ajuns aseară la sfârşit de sezon. Răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din finalul acestui sezon Adela le-au adus pe telespectatoare în număr foarte mare în fața micilor ecrane. Conform Kantar Media, Adela s-a impus ca lider de piațã la nivelul target-ului de femei din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, înregistrând o cotă de piață de 26% şi un rating mediu de 6.7 de puncte. Poziția secundã a fost ocupatã de Kanal D, care în acelaşi interval orar şi la nivelul aceluiaşi target înregistra 21.4% cota de piațã şi 5.5 puncte de rating. 

Ierarhia se pãstreazã şi la nivelul target-ului tânăr, din mediul urban, cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, serialul Adela înregistrând pe acest target 26.9 % cotă de piață şi 4.8 puncte de rating. În minutul de maximã audiențã, înregistrat la 22.33, 1.4 milioane de telespectatori la nivelul întregii țari urmãreau serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1. 

A fost o seară a deciziilor radicale în ultimele episoade din acest sezon pentru personajele din serialul Adela. Mitu(Marian Râlea) a anunțat că vrea să divorțeze de femeia alături de care a trăit o viață, Nuți (Anca Sigartău, iar Livia (Cristina Ciobănaşu) a realizat şi ea că lucrurile nu stau deloc bine în familia lor: „Noi nu mai suntem demult o familie. E prea târziu!”. Marta (Carmen Ionescu) s-a trezit din comă şi a pus-o pe asistenta sa, Rodica (Ioana Blaj), în fața faptului împlinit: „Eu am nevoie de tine, şi tu ai nevoie de mine, iar ăsta trebuie să rămână secretul nostru! În felul ăsta o să faci bani frumoşi!”, în vreme ce Gheorghe (Gelu Nițu), convins că aceasta nu va reacționa, i-a mărturisit „Sper să plăteşti pentru că mi-ai băgat copilul în mormânt! Să fierbi şi să nu poți face nimic în timp ce totul în jurul tău se năruie! Copilul bărbatului tău cu Amalia trăieşte! A crescut în acelaşi orfelinat în care a crescut şi Mihai!”. Iar când totul era pregătit pentru nunta dintre Adela şi Mihai, Andreea, din invidie şi gelozie, ca de altfel pe parcursul întregului serial, ghidată doar de țelul ce-i al tău e şi al meu, decide să îi dea Adelei o veste copleşitoare: „Sunt însărcinată! E copilul lui Mihai!”. Cu lacrimi în ochi, Adela a renunțat din nou: „Tot ce-i al meu e şi al tău! Hai! Ia şi inelul! Vă meritați unul pe altul!”. 

Ce se va întâmpla cu personajele atât de îndrăgite şi cum va continua povestea pe mai departe, telespectatorii vor putea urmări în cel mai nou sezon al serialului Adela, difuzat în curând, la Antena 1.