#dacăejoieAdela! Telespectatorii au urmărit aseară în număr foarte mare serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, în intervalul comun de difuzare cu Masked Singer România, serialul de la Antena 1 impunându-se ca lider de audiență, la nivelul tuturor categoriilor de public. 

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 21:26-23:01, serialul Adela a condus clasamentul audiențelor, la nivelul tuturor categoriilor de public. Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, serialul Adela s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 7 puncte de rating și 22% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, cu Masked Singer România, cu o medie de 5.8 puncte de rating şi 18.1 cotă de piață. Şi la nivel urban, Antena 1 a fost prima opțiune a telespectatorilor şi a înregistrat un rating mediu de 6.7 puncte şi 16.5% cota de piațã, în vreme ce Pro Tv înregistra atunci 6.1 puncte de rating şi 14.9 cota de piațã, ocupând a treia poziție în clasamentul audiențelor. Şi la nivelul întregii țări, serialul Adela a fost prima opțiune a telespectatorilor, în intervalul menționat, înregistrând un rating mediu de 7.6 puncte şi 18.4% cota de piață, în vreme ce Pro TV ocupa din nou locul al treilea, cu 6 puncte de rating şi 14.6% cota de piață. Peste1.5 milioane de telespectatori la nivel național, în minutul de aur, 21:49 urmăreau aseară serialul Adela de la Antena 1. 

Doar trei săptămâni îi mai despart pe telespectatori de deznodământul celui de-al doilea sezon al serialului Adela, un final de sezon dramatic, cu totul neaşteptat. Puse in fața unor situații fără precedent, personajele vor lua decizii imprevizibile. „De acum încolo nu mai contează decât Adela şi noi doi!”, i-a spus Paul (Mihai Călin) Ana-Mariei (Ioana Abur), în vreme ce Floppy(Toto Dumitrescu) şi Călin (Vlad Gherman) îi spun lui Mihai adevărul: „Tu chiar eşti fratele meu adevărat!”. Tot aseară, Lucian (Daniel Nuță) a avertizat-o pe Adela (Mara Oprea): „Dacă nu vrei să suferi, nu accepta acțiunile”, însă aceasta a fost de neînduplecat: „Lucian, te anunț că o să accept oferta Marthei şi cu sprijinul lui Mihai voi avea pachetul majoritar, aşa că eşti eliberat din funcție!”. Ce alte lucruri vor ieşi la iveală şi vor pune în continuare piedici în calea fericirii şi a liniştii protagoniştilor, telespectatorii vor putea afla urmărind Adela, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. 

Deşi adevărul a ieşit la iveală şi Adela a aflat cine este cu adevărat, povestea nu se încheie aici. În continuare, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, noi secrete vor ieşi la iveală, în ultimele săptămâni ale acestui sezon Adela. Filmările pentru cel de-al treilea sezon al serialului produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production sunt în plină desfăşurare, astfel că în curând telespectatorii vor putea urmări continuarea poveştii proiectului care se bucură de o distribuție de excepție şi o echipã de producție cu o vastã experiențã în lumea serialului.