Artistele au obiceiul de a-și surprinde fanii cu schimbări radicale de look. Fie că trec de la blond la brunet sau invers sau că se tund scurt dintr-o dată, multe staruri își lasă urmăritorii cu gura căscată atunci când apar cu un look nou. Iar Selena Gomez nu face excepție. Artista a apărut pe Instagram cu un look care i-a cam indus în eroare pe cei care o urmăresc online. 

Selena este într-o formă de zile mari și sărbătorește faptul că produsele cosmetice pe care le-a creat au ajuns în magazinele din toată lumea, inclusiv în România. Linia de cosmetice Rare Beauty se găsește deja peste tot, iar Selena a ținut să marcheze momentul cu o fotografie pe Instagram. Artista s-a fotografiat purtând o rochie lungă, lângă niște baloane cu heliu care afișau mesajul ”Rare Beauty Global”. Toate bune și frumoase, doar că artista apare în fotografie cu părul brunet, nu blond, iar acest detaliu i-a făcut pe cei care o urmăresc să se întrebe dacă Selena a revenit la părul închis la culoare.

Ready, steady, go! Selena Gomez s-a filmat în timpul unui antrenament la sală. Ce exerciții face?

Misterul a fost elucidat, după ce artista a apărut într-o campanie publicitară la costume de baie și este în continuare blondă. Cel mai probabil, fotografia cu baloanele a fost făcută în urmă cu câteva luni, atunci când Selena a încheiat negocierile pentru ca produsele ei să ajungă pe toate continentele, dar înainte să dea vestea oficială. Acum, când lucrurile s-au concretizat, a postat fotografia, pentru a sărbători cum se cuvine succesul afacerii ei. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)