Deja nu mai e un secret că cele două artiste sunt BFF (best friends forever). Dar cum suntem un popor de curioși, nu o dată ne-am întrebat "oare ce vorbesc vedetele între ele, când petrec timp împreună, ca fetele?" Selena a fost invitată la emisiunea "The Talk", unde a dezvăluit câteva detalii din viața ei personală.

"Taylor este persoana care mă sprijină mereu și care nu mă judecă niciodată, orice aș face. Chiar zilele trecute eram la mine acasă și vorbeam despre relațiile mele cu cei din jur. Și atunci mi-a spus: "Selena, tu trebuie să te încojnori mereu de persoane de la care ai ce învăța, care să te motiveze. În momentul în care ești cea mai inteligentă persoană din cameră, e momentul să pleci de acolo." Mi-au rămas bine întipărite cuvintele ei și o să acționez în consecință.", a declarat Selena.

S-a zvonit la un moment dat că cele două s-ar fi certat, dar nici vorbă de așa ceva. Selena și Taylor sunt din ce în ce mai unite. Din păcate, Selena s-a mutat în L.A, iar Taylor stă în New York. "Mi-aș dori să stăm în același oraș, dar sunt atât de încântată de noua mea casă, încât cred că o să mai stau ceva vreme aici, să mă bucur de ea.", a mai spus Selena.